Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Stavebný pozemok 4600 m2 v obci Blatnica vhodný pre developera

Interné ID: 102
Obec: Blatnica
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
0

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj slnečný stavebný pozemok v malebnej obci Blatnica s rozlohou 4600 m2, vhodný pre developera.

POZEMOK:  výmera  4600 m2, šírka 23 m. Prístupová cesta obecná z dvoch strán. Schválený v územnom pláne obce na IBV. Pri záujme je možnosť delenia pozemku.

IS: elektrika, voda pri pozemku.

Blatnica je situovaná v malebnom Turci a je na kraji najkrajších dolín Slovenska: Gaderskej a Blatnickej. Obec je vzdialená od Martina 17 km. V obci sa nachádza pošta, potraviny, materská a základná škola, Hotel Gader, pizzéria, bistro a zmrzlináreň. Ponúka mnoho možností na aktívny ale aj pasívny oddych. Vzhľadom na lokalitu je pozemok vhodný na trvalé bývanie pre milovníkov prírody alebo na podnikateľské účely.

Realitná kancelária INNREALITY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
4600 m2
Plocha pozemku:
4600 m2
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Silvia Šalagová

Silvia Šalagová

CEO spoločnosti

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti